Leasa  Fiat Doblo

Om du letar efter en bil som kombinerar innovation, stil och användbarhet på ett smidigt sätt, behöver du inte leta längre. Den är här: Fiat Doblo. Denna mångsidiga kompaktskåpbil erbjuder en imponerande uppsättning funktioner som placerar den i en klass för sig. 

Kontakta mig för offert

Månadskostnad

3 994 kr + moms

Priset är endast giltigt vid finansiering genom Wasa Kredit och kan skilja sig beroende på tillvalspaket. Erbjudandet vänder sig till dig som har företag. Lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig för en skräddarsydd lösning. 

Till kontaktformulär

 • Fiat Doblo
 • Effekt motor 100 hk/120 hk
 • Förbrukning 7-7,5 l/100 km
 • Co2 158-170 g/km
 • Skatt 360 kr
 • Förmånsvärde Transportbil
 • 1:a hyra 60 000 kr exkl moms
 • Försäkring Ingår

Fiat Doblo är ett alternativ för dig som söker en bil som förenar stil, mångsidighet och avancerad teknik. Oavsett om du behöver en pålitlig familjebil eller ett praktiskt arbetsfordon har Doblo allt. Med sina imponerande tekniska egenskaper, en iögonfallande exteriör och interiör samt en mängd andra fördelar är Fiat Doblo ett smart val i sin kategori. Här tar vi oss en närmare titt på de tekniska innovationerna som konstruktionen bygger på, utforskar dess tilltalande exteriör och interiör och förklarar varför Fiat Doblo är ett bra val för alla som söker en pålitlig och elegant bil.

Tekniken – riktig ingenjörskonst

Fiat Doblo har genomgått en imponerande utveckling när det kommer till tekniken. Under huven finner du effektiva motoralternativ som inkluderar bensin-, diesel- och hybridalternativ, vilket gör att den möter upp på en bredd av körbehov. De senaste tekniska framstegen har integrerats för att förbättra bränsleeffektivitet, minska utsläpp och leverera en smidigare körupplevelse.

En av dess mest centrala funktionerna är det smarta Start & Stop-systemet, som intelligent stänger av motorn när den är i tomgång för att spara bränsle och minska miljöpåverkan. Dessutom erbjuder Doblos förbättrade fjädringssystem en komfortabel och kontrollerad körupplevelse, även när du har riktigt tung last.

Tidlös och elegant design

Designen utstrålar italiensk hantverksmässighet. Dess strömlinjeformade och aerodynamiska linjer, tillsammans med den kraftfulla frontgrillen, skapar ett minnesvärt första intryck. De omgjorda strålkastarna och dimljusen förbättrar inte bara sikten utan ger bilen ett sofistikerat uttryck.

En fördel med Doblo är dess anpassningsbara exteriör. Med flera färgalternativ och lättmetallfälgar att välja mellan kan du skräddarsy din Doblo till din personliga stil. Oavsett om du föredrar en klassisk eller modern look kommer Doblo att leverera.

Rymlig och bekväm interiör

När du stiger in i Fiat Doblo möts du av en rymlig och genomtänkt interiör. Kupén erbjuder generös takhöjd och benutrymme, vilket garanterar att både föraren och passagerarna kan resa bekvämt. Materialvalen i interiören håller hög kvalitet och skapar en premiumkänsla som överträffar Doblos prisnivå.

Praktisk användbarhet har varit en central del av Doblos interiördesign. Den flexibla sittanordningen gör det enkelt att anpassa utrymmet efter dina behov, oavsett om du ska transportera passagerare, last eller en kombination av båda. Med generösa förvaringsutrymmen och smarta förvaringslösningar finns det plats för allt du behöver under din resa.

Varför Fiat Doblo?

 • Mångsidighet: Fiat Doblo är en äkta allroundbil som passar lika bra för familjeäventyr som för arbetsuppgifter eller utomhusaktiviteter.
 • Säkerhet: Med en imponerande uppsättning avancerade säkerhetsfunktioner, inklusive adaptiv farthållare, körfältsavvikelsevarning och övervakning av döda vinkeln, är säkerhet en prioritet för Doblo.
 • Anslutning: Håll dig uppkopplad under dina resor med Doblos intuitiva infotainmentsystem, komplett med smidig smartphone-integration och en användarvänlig pekskärm.
 • Bränsleeffektivitet: Doblo imponerar med sin bränsleeffektivitet tack vare sina effektiva motorer och det innovativa Start & Stop-systemet, vilket hjälper dig att spara pengar vid bränslepumpen.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.