Leasa Kia EV9 – årets bil 2024

Kia EV9 är en välutrustad helelektrisk SUV med hög prestanda, lång räckvidd och unik design. Om du söker efter en elektrisk SUV med goda köregenskaper och hög komfort kan Kia EV9 vara ett bra val för dig.

Kia EV9 är en helelektrisk SUV med tre sätesrader och plats för sex eller sju personer. Den har en batterikapacitet på 99,8 kWh och en WLTP-räckvidd på 465 kilometer. EV9 har fyrhjulsdrift och dubbla elmotorer med maxeffekt 283 kW (384 hk). Den klarar 0 till 100 km/h på 5,3 sekunder. Kia EV9 har en dragkapacitet på 2 500 kg.

Årets Bil och Årets elbil 2024

KIA EV9 har utsetts till både "2024 World Car of the Year" och "2024 World Electric Vehicle" vid den prestigefyllda World Car Awards. Denna imponerande dubbelvinst hyllar EV9 för dess banbrytande teknologi och framstående design.

En panel bestående av 100 internationella motorjournalister valde KIA EV9 framför konkurrenterna på grund av dess exceptionella prestanda, innovationer inom elfordonsteknik och globala tillgänglighet. EV9:s seger markerar en milstolpe för KIA och framhäver företagets engagemang för att leda utvecklingen inom hållbar mobilitet.

Läs mer på World Car Awards >

En helelektrisk SUV med självsäker design

Kia EV9 är en helelektrisk SUV med självsäker design. Den kraftfulla och stilrena designen återspeglar den uppdaterade och moderna elbilen, skapad för en ny era av mer hållbar mobilitet. Designfilosofin ”Opposites United” står för en skarp men samtidigt sval design. Den här bilen behöver liksom inte hävda sig för att synas.

Bekväm och rymlig interiör

Interiören går åt det ljusa och luftigt avskalade med smart utnyttjade ytor. Kia EV9 tillför nytänkande design i segmentet användarnytta. Tack vare den nyskapande elbilsplattformen E-GMP (Electric Global Modular Platform) har man lyckats åstadkomma ett plant golv och en lång hjulbas. Det resulterar i en kupé med generös volym och gott om plats för upp till sju passagerare fördelat på tre komfortabla sätesrader. Dessutom möjliggör den nya plattformen lång räckvidd tack vare ett 99,8 kWh stort batteri och fyrhjulsdrift (AWD).

Varför välja Kia EV9?

Kia EV9 kommer med en del egenskaper som talar för sig själva, vad sägs om:

Räckvidd: Med en WLTP-räckvidd på 465 kilometer kan du köra längre sträckor utan att behöva ladda.
Dragkapacitet: Med en dragkapacitet på 2 500 kg kan du dra tung last utan problem.
Fyrhjulsdrift: Med fyrhjulsdrift får du bättre grepp på vägen, vilket är särskilt användbart under vinterhalvåret.
Accelerationsförmåga: Med en accelerationstid från 0 till 100 km/h på 5,3 sekunder kan du snabbt ta dig upp i hastighet.
Design: Kia EV9 har en unik och självsäker design som sticker ut från mängden.

Vi reserverar oss för felskrivningar. För dagsaktuell information om bilen, kontakta oss eller din bilhandlare. 

Förmånlig billeasing för dig som företagare 

Att leasa bil genom Wasa Kredit är både förmånligt och smidigt, du 

  • får en personlig kontaktperson med lång branscherfarenhet
  • kan byta leasingbil när du vill under löptiden
  • får rabatt på bränsle och däck
  • får en fördelaktig bilförsäkring

Vi är dessutom märkes- och leverantörsoberoende, du väljer bil själv.

Intresseanmälan för billeasing

Företagsuppgifter

Är du företagskund hos Länsförsäkringar?


Uppgifter om bilen

Är objektet redan beställt?

Om objektet är beställt, bifoga beställningen här. Du kan också bifoga filer som till exempel offert från leverantör, upplupen balans- och resultaträkning och bokslut.

+ Lägg till

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.