Leasa Mercedes EQA 250

Fascinerande teknik, valbara designdetaljer och en högpresterande elmotor. EQA ger en extraordinär eldriven körupplevelse. 

Kontakta mig för offert

Månadskostnad

5 225 kr + moms

Priset är endast giltigt vid finansiering genom Wasa Kredit och kan skilja sig beroende på tillvalspaket. Erbjudandet vänder sig till dig som har företag. Lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig för en skräddarsydd lösning.

Till kontaktformulär

  • Mercedes EQA 250
  • Effekt motor 190 hk / 375 Nm
  • Förbrukning 20,1 kWh/100 km, beräknad elkostnad är ca 2 kr/mil
  • Räckvidd/el 399-426 km (WLTP)
  • Co2 0 gram (WLTP)
  • Skatt 360 kronor
  • Förmånsvärde 2 790 kr netto/månad med 50 % marginalskatt (från 1/1 2024)
  • Försäkring Ingår
  • 1a förhöjda 80 000 kr ex moms

Mercedes EQA 250 som leasingbil

EQA erbjuder en extraordinär körupplevelse med högklassig komfort och inbyggda säkerhetssystem. Elbilens acceleration och prestanda ger omedelbar kraft och körglädje.  Det nya utseendet och personliga tillval utgör en ny definition av sport och modern design. 

Mercedes EQA ger dig en helt eldriven leasingbil med många finesser när det kommer till teknik och utrustning för ökad komfort, säkerhet och funktionalitet. 

En personligare körupplevelse

Med det intelligenta multimediasystemet MBUX använder du din intuition för att styra och kontrollera din EQA. Smarta tjänster och stora bildskärmar med hög upplösning gör styrningen enkel. Ställ in funktioner efter dina önskemål och välj bland tre utrustningsversioner för att anpassa bilen efter din personlighet.

Skräddarsy din upplevelse och manövreringen genom handrörelser, beröring eller röstkommando. Systemet kopplas enkelt samman med din smartphone som fungerar i perfekt symbios. Få tillgång till de viktigaste funktionerna i din smartphone samtidigt som den trådlöst laddas i mobilfacket. Nya Mercedes me-appar erbjuder ytterligare komfort och körglädje. 

Exklusiv och anpassningsbar design

EQA:s exteriör ger en premiumkänsla med sportiga detaljer. Interiören har en design med lyxiga detaljer i roséguld och en ny typ av bakgrundsbelysning. Tre designversioner erbjuder något för alla – Progressive, Electric Art eller AMG Line. 

Snabb och flexibel uppladdning

EQA ger 399–426 km räckvidd på enbart el och har flexibla laddningsmöjligheter. Bilen har en kort laddningstid från 30 minuter. Batterierna kan antingen laddas via en Mercedes-Benz laddbox eller på en laddningsstation längs vägen. Med digitala tjänster får du tillgång till ett stort utbud av offentliga laddstationer runt om i Europa.