Leasa Polestar 4

Upplev framtidens kraft och elegans med Polestar 4 - en banbrytande elbil som tar din körupplevelse till nya höjder. Med Polestar 4 får du kombinationen av komforten från en SUV och väghållning och prestanda hos en sportig coupé. Det är dessutom  Polestars bil med snabbast acceleration och lägst klimatavtryck.

Kontakta mig för offert.

Månadskostnad

7 588 kr + moms

Priset är endast giltigt vid finansiering genom Wasa Kredit och kan skilja sig beroende på tillvalspaket. Erbjudandet vänder sig till dig som leasar genom företaget. Lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig för en skräddarsydd lösning.

Till kontaktformulär

  • Polestar 4 AWD
  • Effekt motor 400 kW/544 hk
  • Acceleration 3,8 sek (0-100)
  • Räckvidd 580 km
  • Co2 0 (WLTP)
  • Skatt 360 kr
  • 1:a hyra 120 000
  • Försäkring Ingår
  • Förmånsvärde 3 413 kr netto/månad med 50% marginalskatt från 1/1 2024

Polestar 4 är en skapelse av skönhet och innovation. Den slående och strömlinjeformade karossen ger en smak av framtidens estetik, med noggrant utformade linjer och proportioner som skapar en unik balans mellan sportighet och elegans. En kombination av SUV:ens komfort med väghållningen och prestandan hos en sportig coupé.
Resultatet blir en balanserad och responsiv bil. Med sitt imponerande designarv och överlägsna prestanda är Polestar 4 ett elektriskt mästerverk som inte lämnar något att önska.

Körningen blir en konstform

Det är inte bara utseendet som imponerar - under huven levererar Polestar 4 en kraftfull och responsiv prestanda. Den avancerade eldrivlinan ger blixtsnabba accelerationer och en smidig körupplevelse. Med avancerad batteriteknologi får du inte bara imponerande prestanda utan också en imponerande räckvidd, vilket ger dig friheten att utforska världen utan att behöva oroa dig för laddstopp.

Räckvidd och laddning

Polestar 4 kan fås med två olika drivlinor som är anpassade för olika körstilar och vägförhållanden. Long range Singel motor och Long range Dual motor.

Hållbarhet som en livsstil

Med fokus på hållbarhet och minimal miljöpåverkan strävar Polestar mot en grönare framtid. Var en del av förändringen och omfamna en bil som inte bara ser framåt, utan även agerar för att bevara vår planet. Polestar 4 är inte bara en bil, det är en livsstil!

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Stolt förvald samarbetspartner till Polestar

Vi är glada över att vara förvald samarbetspartner till Polestar. Genom detta partnerskap kan vi nu erbjuda er attraktiva avtalsvillkor. För att dra nytta av denna förmån uppmanar vi dig att besöka Polestars hemsida, www.polestar.com, och följa den dedikerade vägen för partnersamarbeten.

Genom att trycka på "Designa och beställ" kommer du att omdirigeras till en sida för dig som företagskund där du kan konfigurera önskad bil, och sedan välja alternativet "Tjänstebilsförare". Därefter följer du instruktionen som möjliggör särskilda villkor för er som avtalskund.

Ni kan också kontakta Polestar direkt via Polestar Fleet sales för att erhålla ett affärsförslag med avtalsvillkor.