Leasa Lotus Eletre

Lotus Electre är en avantgardistisk, helelektrisk SUV som kombinerar Lotus ikoniska design med framstående teknik för en upphöjd körupplevelse.

Lotus Electre representerar en spännande utveckling för det anrika brittiska sportbilsvarumärket Lotus, som tar ett stort kliv in i framtiden med sin lyxiga elektriska SUV. Med fokus på att förena klassisk elegans med innovativ teknik har Lotus skapat en modell som i många delar överträffar förväntningarna på vad en elektrisk bil kan leverera. Electre erbjuder en sömlös körupplevelse, framhävd av den tysta och kraftfulla elektriska drivlinan, samtidigt som den bibehåller märkets kärnvärden av prestanda och agilitet.

Bilspecifikationer

  • Effekt motor: 600 hk / 700 Nm
  • Förbrukning: 0 l/100 km (WLTP)
  • Räckvidd/el: 400 km (WLTP)
  • Co2: 0 g/km (WLTP)

Lotus Electre står ut med sin imponerande elektriska prestanda och effektivitet. Lotus Electre är rikligt utrustad med lyxiga detaljer och tekniska finesser. Bilen kommer med adaptiv luftfjädring som anpassar sig efter vägunderlaget för en friktionsfri körupplevelse, samt ett omfattande paket av förarassistanssystem som bidrar till ökad säkerhet och komfort.

Den högkvalitativa interiören är utrustad med state-of-the-art infotainment och premiummaterial genomgående.

Framtidens teknik i Lotus Electre

Lotus Electre är ett teknisk mästerverk som är utrustad med det senaste inom bilteknik. Den här modellen introducerar en avancerad elektrisk drivlina som erbjuder en kraftfull och nästan ljudlös körupplevelse, vilket är idealiskt för dig som värderar prestanda och miljömässig hållbarhet.

Dessutom är Electre utrustad med ett omfattande system för förarassistans och säkerhetsfunktioner som inkluderar allt från avancerad kollisionsvarning till automatisk parkeringshjälp, vilket gör den till en av de säkraste bilarna i sin klass.

Design som imponerar: utforska Lotus Electres exteriör

Lotus Electre har en distinkt och attraktiv exteriör som omedelbart drar till sig uppmärksamhet. Dess slanka, aerodynamiska design är inte bara visuellt tilltalande utan bidrar också till bilens effektivitet genom att minimera luftmotståndet. De eleganta linjerna och de kraftfulla kurvorna återspeglar Lotus sportbilstradition medan de moderna elementen tydligt signalerar en framåtblickande designfilosofi.

Interiör i världsklass: en närmare titt inuti Lotus Electre

Interiören i Lotus Electre är en fröjd för både öga och sinne, där en lyxig och tekniskt avancerad miljö välkomnar dig som förare utan att glömma bort passagerarna. Här blandas traditionellt brittiskt hantverk med modern teknologi för att skapa en oöverträffad känsla av komfort och lyx.

Högkvalitativa material som läder och kolfiber används genomgående, och den rymliga kabinen är utformad för att erbjuda komfort och användarvänlighet, vilket gör varje resa till en njutning.

Därför är Lotus Electre ditt val bland elektriska SUVar

Lotus Electre erbjuder en unik kombination av lyx, innovation och prestanda, vilket gör den till ett utmärkt val för dig som söker en toppmodern elektrisk SUV. Med sin imponerande teknik, exklusiva design och banbrytande innovationer, representerar Electre en ny era för elektriska fordon där kvalitet, komfort och miljöansvar går hand i hand.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.

Intresseanmälan för billeasing

Företagsuppgifter

Är du företagskund hos Länsförsäkringar?


Uppgifter om bilen

Är objektet redan beställt?

Om objektet är beställt, bifoga beställningen här. Du kan också bifoga filer som till exempel offert från leverantör, upplupen balans- och resultaträkning och bokslut.

+ Lägg till

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.