Finansiering till företagskund

Med flexibel finansiering kan fler kunder handla från dig. Erbjud hyra, leasing eller funktionsavtal för att stärka ditt erbjudande och öka din försäljning.

  • Kontaktperson insatt i din bransch
  • Säljstöd, skyltning och kampanjupplägg
  • Enkel e-signering 

Anmäl intresse för samarbete


Vi vill samarbeta med dig som vill lite mer

Enkel och trygg finansiering är bra för dig och dina kunder. Med leasing och hyra kan dina företagskunder investera i ny utrustning utan att behöva äga den eller binda kapital. Även du får möjlighet att göra fler affärer. 

Varför samarbeta med oss?

Vi vet att ett långsiktigt samarbete lönar sig. Med oss som finansieringspartner får du närmare 30 års erfarenhet av säljfinansiering och kompetens från de flesta branscher. Vi stöttar med utbildning och coaching genom hela försäljningsprocessen. Personlig kontakt och lokal förankring är en självklarhet. Vi har kontor i Göteborg, Malmö, Stockholm, Umeå, Växjö och Örebro.

Vi har dessutom en anpassad försäkring för hyrd och leasad utrustning

Erbjud finansiering till företag

Vi samarbetar gärna med dig som säljer:

Mina sidor – ditt digitala säljstöd 

Mina sidor är navet i försäljningen, här

  • håller du koll på avtal och offerter
  • lägger du upp avtal,
  • får du snabbt besked på kreditansökningar och kan skriva ut allt på plats.

Din kund kan även signera avtalet via Mina sidor. Kontrollen av firmateckningen är inbyggd i den tekniska lösningen så att firmatecknaren visas i e-signeringsflödet. Ingenting behöver kompletteras i efterhand, enkelt och smidigt utan onödig pappershantering.

När din kund har skrivit under avtalet tar vi över och betalar dig. Mina sidor nås enkelt via dator, surfplatta eller mobiltelefon.