Leasa ATTO 3

Atto 3 höjer ribban för vad man kan förvänta sig av en kompakt elbil med sin imponerande räckvidd, moderna teknik och snygga design.

ATTO 3 är en spännande nykomling på elbilsmarknaden som kombinerar stil med miljömedvetenhet. Med sin kompakta storlek och innovativa funktioner riktar den sig till en urban publik som värdesätter både design och hållbarhet. Den är framtagen för att möta framtidens krav på mobilitet, där små, effektiva och helt elektriska fordon står i centrum. ATTO 3 inte bara utmanar traditionella bilnormer utan sätter också nya standarder för hur en modern stadsbil ska prestera och upplevas.

Bilspecifikationer

  • Effekt motor: 204 hk / 310 Nm
  • Förbrukning: 15,8 kWh/100 km (WLTP)
  • Räckvidd/el: 420 km (WLTP)
  • CO2: 0 g/km (WLTP)

Bilen erbjuder även en snabbladdningsfunktion som kan ladda batteriet från 10 till 80 procent på bara 35 minuter. En funktion som är idealisk för långa resor där tid är en faktor. Med sin effektiva motor och imponerande räckvidd är ATTO 3 en av de mest effektiva kompaktbilarna på marknaden, perfekt för såväl dagliga pendlingar som längre utflykter.

ATTO 3 kommer i övrigt välutrustad med flera moderna bekvämligheter som standard, inklusive ett intuitivt infotainmentsystem, klimatanläggning och avancerade säkerhetssystem som exempelvis adaptiv farthållare och kollisionsvarning.

Teknisk innovation och anslutning

ATTO 3 är fullpackad med den senaste tekniken för en förbättrad körupplevelse. Den har en stor pekskärm på 12,3 tum, trådlös mobilladdning och uppkoppling mot olika appar vilket gör den till en av de mest tekniskt avancerade kompaktbilarna på marknaden. Den erbjuder även röststyrning och realtidsnavigation som integrerar sömlöst med dagens bilförares digitala livsstil, vilket ger en både smidigare och mer ansluten körupplevelse.

Elegant exteriör med genomtänkta detaljer

Exteriören på ATTO 3 är både modern och funktionell. Dess aerodynamiska form minskar luftmotståndet vilket bidrar till den imponerande räckvidden. LED-strålkastarna och den distinkta grillen framhäver dess unika karaktär. Den är tillgänglig i flera iögonfallande färger som ytterligare accentuerar dess moderna linjer och ungdomliga utstrålning.

Rymlig och komfortabel interiör

Interiören i ATTO 3 är rymligare än man kan förvänta sig av en kompaktbil. Med högkvalitativa material och en öppen designkänsla erbjuder den en avslappnande miljö. Smarta förvaringslösningar och justerbara säten gör den både praktisk och bekväm för ditt dagliga bruk. Dessutom är den utrustad med ett avancerat klimatsystem som håller kupémiljön behaglig oavsett yttre förhållanden, vilket gör varje resa till en njutning.

Varför ATTO 3 är ett smart val

ATTO 3 representerar en ny era inom kompakta elbilar med sin teknologi, effektivitet och stil. Den är det perfekta valet för dig som medveten bilförare som inte vill kompromissa med vare sig kvalitet eller miljöansvar. Den här bilen bevisar att man inte behöver offra prestanda för hållbarhet. Med sin kombination av avancerad teknik, komfort och miljövänlighet är ATTO 3 idealisk för både den teknikintresserade som för den miljömedvetne bilköparen.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.

Intresseanmälan för billeasing

Företagsuppgifter

Är du företagskund hos Länsförsäkringar?


Uppgifter om bilen

Är objektet redan beställt?

Om objektet är beställt, bifoga beställningen här. Du kan också bifoga filer som till exempel offert från leverantör, upplupen balans- och resultaträkning och bokslut.

+ Lägg till

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.