Leasa Mitsubishi Eclipse Cross Plug-in Hybrid

Eclipse Cross är en pålitlig plug-in hybrid som utformats med komfort och säkerhet i fokus. Den är smidig att köra och ger ett trevligt intryck, samt har en bränslesnål bensinmotor som gör att den passar bra även för längre körsträckor.

Kontakta mig för offert

Månadskostnad

3 968 kr ex moms

Priset är endast giltigt vid finansiering genom Wasa Kredit och kan skilja sig beroende på tillvalspaket. Erbjudandet vänder sig till dig som har företag. Lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig för en skräddarsydd lösning. 

Till kontaktformulär

  • Eclipse Cross Plug-in Hybrid
  • Motor Två elmotorer och en 2,4-liters bensinmotor
  • Total effekt, el + bensin 149 kW/202 hästkrafter
  • Total räckvidd Ca 600 km
  • Co2 46 g
  • Skatt 360 kr
  • Förmånsvärde 2 568 kr netto/månad med 50 % marginalskatt (från 1/1 2024)
  • 1:a hyra 64 000 kr exkl moms
  • Försäkring Ingår

En sportig och pålitlig leasingbil

Utvändigt har Eclipse Cross en sportig look, och för dig som vill sätta en mer personlig prägel på din bil erbjuder Mitsubishi flertal färger och utrustningspaket att välja mellan. Bilen har fyrhjulsdrift som standard, vilket brukar vara särskilt tacksamt på slaskiga vintervägar. Räckvidden på el gör att den klarar kortare vardagsärenden på ren eldrift, medan bensinmotorn gör att bilen även fungerar utmärkt för längre körsträckor.  

Eclipse Cross – designad med fokus på säkerheten

Vid utformningen av bilen har Mitsubishi haft fokus på säkerheten. Det gör Eclipse Cross till en trygg leasingbil som lämpar sig väl för såväl resor i tjänsten som för familjen. Bilen har en säkerhetskaross, sju krockkuddar och flertal säkerhetsfunktioner som skapar trygghet för både dig och dina medpassagerare.

Med Multi around monitor får du en god kontroll över din omgivning och bilens döda vinklar. Kameror finns placerade runtom bilen, vilket ökar säkerheten och förenklar parkeringen. Med bilens strålkastare och dimljus i led får du bra sikt även under de mörkare kvällarna.

Luftig interiör och ett bra ljudsystem

Interiört är Eclipse Cross luftig och ger gott om utrymme i både fram- och baksäten. Den är bekväm och tyst att åka i, vilket gör att du kan njuta av körningen och musiken från bilens högtalare. I bilen används Mitsubishi power sound system – en ljudanläggning med åtta högtalare som ger ett riktigt bra ljud och ger en härlig upplevelse.

Instrumentbrädans design och placering gör att alla funktioner är lätta att nå, vilket är tacksamt under körningen och gör att du kan behålla ditt fokus på vägen.

Är Eclipse Cross din nya leasingbil?

Boka en provkörning och upplev Eclips Cross på vägen. Behöver du hjälp att räkna ut förmånsvärde och restvärde för ditt företag? Kontakta oss direkt eller lägg en offertförfrågan så hör vi av oss till dig.