Leasa BYD

BYD står för "Build Your Dreams" och har snabbt blivit en framstående aktör på den globala elbilsmarknaden. Företaget, som grundades 1995, började som en batteritillverkare och har sedan utvecklats till en av de största tillverkarna av elbilar och laddbara hybrider i världen​.

BYD är känt för sin innovation, särskilt inom batteriteknologi. De var bland de första att massproducera litiumjärnfosfat (LiFePO4) batterier, som kännetecknas av hög säkerhet och lång livslängd. Denna teknik är central i deras elektriska fordon. BYD erbjuder ett brett utbud av elektriska fordon, inklusive personbilar, bussar och lastbilar.

Företaget är starkt engagerat i hållbarhet och miljöskydd, vilket återspeglas i deras produktion av nollutsläppsfordon. BYD fortsätter att expandera globalt, med en stark närvaro i marknader som Kina, USA, Europa, och nyligen även i Sverige där de fortsätter att bygga ut sitt återförsäljarnätverk.

Leasa BYD med förmånliga villkor

Vi hjälper dig att upphandla leasingbil till bra villkor oavsett vilket fordon eller märke du är intresserad av. Här ser du de populäraste bilarna att leasa från BYD.