Leasa Polestar

Polestar driver på övergången till eldriven och hållbar mobilitet med avancerad design och teknologi. De satsar på en klimatneutral bil senast 2030, med bättre batterier och blockchain-teknik för att säkerställa hela leveranskedjan.

Polestar är ett systerbolag till Volvo och Polestar 2 är bolagets första rena elbil. Fabriken i Chengdu anses vara en av Kinas miljövänligaste anläggningar. Här strävar man efter guldstatus enligt klassificeringen LEED (Leadership in Energy and Environmental Design). Byggnaden är ritad av den norska prisbelönta arkitektbyrån Snøhetta. Fasaden har en böljande form med inglasade atrier som matchar Polestars designspråk.

I Chengdu finns även Polestars testbana. Här bjuder företaget in besökare till ett upplevelsecentrum som beskriver Polestars tankar om framtiden. Ledorden för utveckling är utmärkta, effektiva och underhållande.

Stolt förvald samarbetspartner till Polestar

Vi är glada över att vara förvald samarbetspartner till Polestar. Genom detta partnerskap kan vi nu erbjuda er attraktiva avtalsvillkor.

För att dra nytta av denna förmån uppmanar vi dig att besöka Polestars hemsida, www.polestar.com, och följa den dedikerade vägen för partnersamarbeten.

Genom att trycka på "Designa och beställ" kommer du att omdirigeras till en sida för dig som företagskund där du kan konfigurera önskad bil, och sedan välja alternativet "Tjänstebilsförare". Därefter följer du instruktionen som möjliggör särskilda villkor för er som avtalskund.

Ni kan också kontakta Polestar direkt via Polestar Fleet sales för att erhålla ett affärsförslag med avtalsvillkor.

Leasa Polestar med förmånliga villkor

Vi hjälper dig att upphandla leasingbil till bra villkor oavsett vilket fordon eller märke du är intresserad av.