Leasa Zeekr 001

Zeekr 001 är något av en manifestation av framtiden inom elbilsteknologi. Det här är en bil som snabbt etablerat sig som en pionjär inom den elektriska fordonsmarknaden med sin imponerande design och prestanda.

Zeekr 001, utvecklad av Geely Holding Group, är designad för att svara på det växande behovet av hållbara transportlösningar. Bilmodellen integrerar avancerade funktioner med en fokus på energieffektivitet, vilket gör den till en föredragen lösning för framtidens mobilitet. Med sin imponerande balans mellan kraft och ekonomi erbjuder Zeekr 001 en körsupplevelse som är både njutbar och ansvarsfull, vilket gör den idealisk för teknikentusiaster och miljömedvetna konsumenter.

Bilspecifikationer

Zeekr 001 kommer i olika utföranden, inklusive Performance AWD och Privilege AWD. Dessa modeller skiljer sig något i prestanda och räckvidd men delar många av samma imponerande egenskaper:

  • Effekt: 544 hk / 400 kW
  • Räckvidd/el: Upp till 590 km (WLTP)
  • Co2-utsläpp: 0 g/km (WLTP)

Batteriet på 100 kWh erbjuder inte bara en generös räckvidd utan även en snabb laddningstid med en maximal laddeffekt på 22 kW (AC), vilket ger en laddning från 0-100 procent på ungefär 5 timmar och 15 minuter​

Zeekr 001 är utrustad med avancerade säkerhetssystem, inklusive adaptiv farthållare, autobroms och ett omfattande system för förarassistans.

Utrustad för framtiden med avancerad teknologi

Zeekr 001 utmärker sig genom sin avancerade teknologi. Bilen är utrustad med en kraftfull elektrisk motor som levererar 544 hästkrafter och ett batteri på 100 kWh som ger en imponerande räckvidd på upp till 590 kilometer enligt WLTP-standarden. Denna modell är optimerad för både snabbladdning och effektivitet under körning, med en maximal laddeffekt på 22 kW (AC) som möjliggör full laddning på ungefär 5 timmar och 15 minuter. Du får dessutom en utmärkt kombination av prestanda och miljövänlighet, vilket gör den idealisk för såväl stadskörning som längre resor.

Elegant och funktionell exteriör

Zeekr 001 skiljer sig från mängden med sin distinkta och aerodynamiska design. Exteriören är inte bara visuellt tilltalande utan också funktionell, med dragkroksmöjlighet och generösa dimensioner som bidrar till en stabil och säker körupplevelse. Längden på bilen är 4955 mm och bredden utan sidospeglar är 1999 mm, vilket ger gott om utrymme både inuti och utvändigt. Det praktiska bagageutrymmet på 539 liter gör bilen perfekt för både dagliga ärenden och längre utflykter​.

Komfort och stil utgångspunkter för interiören

Interiören i Zeekr 001 präglas av lyx och modernitet. Den rymliga kabinen är utrustad med högkvalitativa material och avancerade infotainmentsystem som höjer komforten för både förare och passagerare. Bilen erbjuder fem bekväma sittplatser och är designad för att maximera både säkerhet och användarvänlighet. Den sofistikerade interiören kompletteras av smarta lösningar för förvaring och en hög nivå av anpassningsbarhet, vilket gör varje resa i Zeekr 001 till en njutning.

Varför Zeekr 001?

Med Zeekr 001 möter du framtidens elbil. Med sin avancerade teknologi, miljövänliga drivlinor och exceptionella design är den idealisk för den medvetna och kräsna föraren. Om du värdesätter innovation, säkerhet och hållbarhet är Zeekr 001 definitivt bilen för dig. Dess prestanda, kombinerat med noll utsläpp, garanterar att du kan njuta av varje körning samtidigt som du bidrar till en grönare framtid.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.

Intresseanmälan för billeasing

Företagsuppgifter

Är du företagskund hos Länsförsäkringar?


Uppgifter om bilen

Är objektet redan beställt?

Om objektet är beställt, bifoga beställningen här. Du kan också bifoga filer som till exempel offert från leverantör, upplupen balans- och resultaträkning och bokslut.

+ Lägg till

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.