Jobba hos oss

Vill du också bli en del av något större? På dessa sidor kan du läsa om hur det är att jobba hos oss här och lära känna några av dina eventuellt blivande kollegor.

På Wasa Kredit är vi cirka 240 medarbetare som delar ambitionen att inspirera våra kunder med trygga möjligheter. Vår samlade kompetens, våra erfarenheter och unika personligheter skapar en öppen och levande arbetsplats. 

Är Wasa Kredit din nya arbetsplats?

Vi vet att ensam inte är stark och lever och lär motsatsen. Vi är måna om att jobba och stärka varandra, både som medarbetare som över avdelnings- och bolagsgränser i länsförsäkringsgruppen. På det sättet bidrar var och en inte bara till den egna utvecklingen, utan till gruppen som helhet.

Vi som arbetsgivare

Vi har en öppen arbetskultur där hälsa, mångfald, och hållbarhet är viktiga frågor för oss. 

Gör karriär hos oss

Hos oss har du alla möjligheter att växa, både i den roll som du anställs som i de roller som du vill utvecklas med. 

En arbetskultur där människor trivs

Många av våra medarbetare börjar som studenter för att sedan bli kvar. Våra medarbetare är rörande överens om att arbetskulturen här är något utöver det vanliga. Vi uppmuntrar våra medarbetare till att utvecklas här hos oss istället, för att vi vet att det gör oss bättre.

Möt några av våra medarbetare

Här får du träffa några av våra medarbetare som berättar om vad de gör här hos oss och varför de gillar att jobba här.

Kom och praktisera hos oss

Du som är student kan sommarjobba, skriva ditt examensarbete eller göra praktik hos oss. Vi erbjuder en variation av roller.

Vi uppmuntrar till mentorskap

Mentorskap kan vara till stor hjälp såväl för dig som person som för verksamhetens utveckling.

Vi är en del av Länsförsäkringsgruppen

Vi ingår i en grupp av bolag som tillsammans har förmåga att erbjuda våra kunder en vidd av tjänster och produkter. Det ger oss också tyngd att påverka i viktiga samhälls- och hållbarhetsfrågor.

Som del av länsförsäkringsgruppen är vi lika kunddrivna som kundfokuserade i en ägarkedja som återspeglar just det: vi ägs av Länsförsäkringar Bank som är dotterbolag till Länsförsäkringar AB, som ägs av 23 länsförsäkringsbolag som ägs av kunderna.