Lediga jobb – gör karriär hos oss

Vill du göra karriär hos oss? Hos oss har du alla möjligheter att växa, både i den roll som du anställs i som i de roller som du vill utvecklas med.

En av fördelarna med att vara en stor bolagsgrupp är att det finns många olika yrkesroller och möjligheter till utveckling. Vi inte bara öppnar för en karriär inom bolaget utan uppmuntrar det. Vi vet att dina kunskaper och erfarenheter från många olika roller kommer att göra ditt jobb roligare och leda till att du har ännu större möjligheter att möta våra kunder på bästa sätt. Ett exempel är att byta jobb på jobbet eller till ett länsförsäkringsbolag som finns på många platser runtom i Sverige.

Du som medarbetare kan

  • växa i samma roll
  • växa i olika roller
  • utvecklas inom de områden du vill
  • gå interna utbildningar inom verksamheten.

Utöver att du erbjuds utbildning och kompetensutveckling i vår regi kan du även delta i våra utbildningsprogram. Dessutom arbetar vi med mentorskap.

Se alla våra lediga tjänster här

Välkommen att jobba hos oss

Vi värdesätter engagemang, mod och nyfikenhet i alla våra team. Vi lär oss av varandra och tillsammans utvecklar vi tjänster som uppskattas av våra kunder.

När många tänker att ensam är stark, tänker vi istället tvärtom. Som en del av länsförsäkringsgruppen är vi måna om att jobba och stärka varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet.

Vi är cirka 240 medarbetare som delar ambitionen att inspirera våra kunder med trygga möjligheter. Vår samlade kompetens, våra erfarenheter och unika personligheter skapar en öppen och levande arbetsplats.

Om våra lediga jobb

Alla lediga jobb publiceras på lansforsakringar.se. Ansök via hemsidan eller enligt de instruktioner som anges i platsannonsen.

Se alla våra lediga tjänster här