Leasa Kia EV6

Med ultrasnabb laddning och ett progressivt designspråk visar EV6 vägen framåt för en ny era av elbilar.

Flexibel laddning på nolltid 

Kias första helt dedikerade elbil sätter en ny standard i laddbar rörelse. Med en laddkapacitet på 800V tar det enbart 18 minuter för bilen att laddas från 10–80 %. Vid full laddning har EV6 en räckvidd upp till 528 km och det krävs bara 4,5 minuters laddning för att kunna köra 100 kilometer. 

Med Kia Charge har du tillgång till ett stort och växande laddnätverk i hela Europa för framtidssäkrad och enkel laddning. En app gör det enkelt att planera laddningen och hitta laddstationer nära. Med en mobil powerbank kan EV6 ladda andra elektroniska apparater i ditt hem eller längst vägen. 

Kia EV6 utsedd till Årets Bil 2022

Kia EV6 har vunnit ett av världens mest prestigefyllda bilpriser: Årets Bil i Europa 2022. Bilen hyllas bland annat för sina långa elektriska räckvidd och ultrasnabba laddningsteknik. 

> Läs mer om årets bil och motivering här

Sportig och ikonisk design 

Kia EV6 finns i fyra olika utföranden som alla har en kraftfull design med särskild uppmärksamhet till detaljerna. Bilen är sportig att köra med en stabil känsla och maximal komfort. En inspirerande interiör gör körningen glädjefylld, säker och enkel. Stämningsbelysningen höjer upplevelsen ytterligare en nivå.  

Bilen är rymligare på insidan än man kan tro på grund av genomtänkta och smarta lösningar. Maximalt utrymme erbjuds samtliga passagerare samtidigt som bilen har plats för förvaring både fram och bak med ett totalt packutrymme på 561 liter. 

Kia Connect underlättar resan

Funktioner på ratten ger maximal kontroll och via Kia Connect kan du välja en rad uppkopplade tjänster och se information om bilens status. Följ batteriets laddning, styr dörrlåsen och justera temperaturen på distans. Dubbla panoramaskärmar ger interiören en luftig känsla och en körupplevelse utöver det vanliga. EV6 har dessutom ett inbyggt ljudsystem i premiumklass utvecklat av Meridian som ger en fantastisk ljudupplevelse även för den kräsne. 

I EV6 är säkerheten första prioritet. De nya Matrix LED-strålkastarna känner av omgivande fordon automatiskt och justerar helljuset för maximal sikt. Fler automatiska funktioner assisterar och varnar vid filbyte eller backning och säkerställer ett säkert avstånd till andra bilar. Fjärrstyrd parkering möjliggör parkering även utanför bilen med hjälp av bilnyckeln.  

Intresseanmälan för billeasing

Företagsuppgifter

Är du företagskund hos Länsförsäkringar?


Uppgifter om bilen

Är objektet redan beställt?

Om objektet är beställt, bifoga beställningen här. Du kan också bifoga filer som till exempel offert från leverantör, upplupen balans- och resultaträkning och bokslut.

+ Lägg till

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.