Leasa Audi Q4 e-tron

Kör elbil utan att kompromissa. Med rymlig interiör, smarta förvaringslösningar och enkel uppladdning är Audi Q4 e-tron en perfekt familjebil.

Leasa elbilen Audi Q4 e-tron

Teknisk innovation, sportighet och funktionalitet är ledorden för Audis nya helt elektiska bilmodell. Den rymliga interiören och möjligheten att fälla ner sätena i sektioner som frigör ännu mer utrymme gör det till den perfekta allroundbilen för familjen. Tillsammans med sin futuristiska design banar Audi Q4 e-tron vägen för framtidens elbilar. 

Smarta laddningslösningar 

Med ett helhetsgrepp för elbilsladdning erbjuder Audi Q4 e-tron smart uppladdning i hemmet eller på resa. Det mobila och flexibla laddningssystemet e-tron compact gör att du kan ladda bekvämt hemma i ett vanligt eluttag. Du kan också välja att beställa en väggmonterande laddbox som underlättar laddningen ytterligare. Med e-tron charging service får du ett laddkort som ger access till runt 210 000 laddstationer i 26 länder i Europa. Många är supersnabbladdare. Med Q4 e-tron är abonnemanget dessutom kostnadsfritt första året.

På cirka 10 minuter kan bilen laddas med energi för 130 km räckvidd och batteriet laddas från 5 % till 80 % på cirka 38 minuter. Som för alla Audis elbilar är Q4 e-tron utrustad med en värmepump som använder överskottsvärmen från batteriet. Det gör att räckvidden påverkas mindre av kyla jämfört med många andra bilar på marknaden.

Högklassigt ljudsystem 

Audi Q4 e-tron är den första bilmodellen som har SONOS premium sound system. Tio högklassiga högtalare gör att ljudet påminner om en livespelning. Displayenheterna är sömnlöst integrerade med designen och ett nytt tillägg för Q4 e-tron är talspråksbaserad röststyrning. 

Flera tillval för mer personlighet

Anpassa din Q4 e-tron efter ditt tycke och smak. Välj mellan flera exteriöra färger och fälgar och med Audi drive select kan du skräddarsy din bils egenskaper utefter fem olika lägen. Med utrustningspaketet Edition one får du en ännu mer imponerande bil som utstrålar sportighet i både exteriör och interiör. 

Vi reserverar oss för felskrivningar, för dagsaktuell information om bilen kontakta oss eller din bilhandlare.  

Förmånlig billeasing för företagare genom Wasa Kredit

  • Du får en personlig kontaktperson med lång branscherfarenhet.
  • Du kan byta leasingbil när du vill under löptiden.
  • Rabatt på bränsle och däck.
  • En fördelaktig bilförsäkring.
  • Märkes- och leverantörsoberoende, du väljer bil själv.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.

Intresseanmälan för billeasing

Företagsuppgifter

Är du företagskund hos Länsförsäkringar?


Uppgifter om bilen

Är objektet redan beställt?

Om objektet är beställt, bifoga beställningen här. Du kan också bifoga filer som till exempel offert från leverantör, upplupen balans- och resultaträkning och bokslut.

+ Lägg till

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.