Leasa Audi A6 Avant 50 TFSI e quattro Proline Sport

I Audis laddhybrid får du två kraftfulla motorer som genererar en total effekt på 270 kW (367 hk). Kort sagt, Avant A6 är en intressant leasingbil.

Leasa laddhybriden Audi A6 Avant TFSI e quattro

Nya A6 Avant är en lika bekväm familjebil som en fulländad tjänstebil. Komforten är självklar, designen tilltalande, teknik och säkerhet är mer än ett snäpp innovativare. 

I Audi A6 Avant får du en laddhybrid med kraftfull förbränningsmotor och en effektiv elmotor. Med Audis smarta teknik med quattro fyrhjulsdrift förutser bilen när den ska fördela kraft beroende på situation. 

Nya A6 Avant är något längre och bredare 

Både förare och passagerare får en bekväm färd i en kupé med större rymd och mer benplats än i den föregående modellen. Panoramasoltak är ett tillval som bjuder på mer ljus eller luft om taket öppnas samt inkluderar en solskyddsgardin.

Fronten har en sportig karaktär med en låg och bred grill som har horisontella linjer i aluminium. De smala strålkastarna bidrar till ett bredare uttryck, det inåtvälvda dörrpartiet framhäver hjulhusen vilket är en typisk detalj för Audis quattro-modeller. Även baksidan har ett sportigt elegant uttryck med unika ljussignaturer och ändrör i aluminium.

Bagageutrymmet är fortsatt generöst (565 liter) och kan även utökas efter behov till 1 680 liter genom att fälla ned det delade ryggstödet efter behov. Skydda ömtålig last med fästöglor och när händerna är upptagna med tunga matkassar kan bakluckan låsas upp och öppnas med en fotrörelse.

Nya pekskärmar och ständigt uppkopplad

Avant MMI touch response-system är en standard. Menyn är enkel, strukturen platt vilket gör det lätt att nå bilens funktioner. Spara inställningar och placera funktioner som du snabbt vill komma åt med hjälp av ”Drag and Drop”. Ska fler än en förare köra bilen kan upp till sju individuella användarprofiler lagras.

Audi har utvecklat skärmtekniken med tydlig grafik och bekräftande klickljud som påminner om en smartmobil. Använd fingrarna för att zooma in eller ut. Displayen på 12,3 tum är inom förarens synfält så att navigation, telefon och Audi connect (onlinetjänster) är enkla att hantera. De viktigaste funktionerna kan även nås via multifunktionsratten.

Säkerhet och 39 körassistenter

Den nya generationens adaptiva förarassistans är betydligt bättre än i föregående modell. Farthållaren utvärderar trafiken, läser av hastighetsskyltar och kontrollerar hastighet, filer och köer, varnar, ingriper och bromsar om det behövs. Effektivitetsassistans analyserar kartdatabasen för att planera en så bränsleeffektiv körning som möjligt.

Även MMI Navigation är standard. Vill man få fler funktioner finns MMI Navigation Plus som tillval, en funktion där bilen lär sig de vanligaste körvägarna och navigerar därefter.

Audi connect key är en tillvalstjänst som kan delas av upp till fem personer för att låsa och starta bilen med en Android-telefon. Med Audi AI garagepilot kan bilen parkeras och köra ut ur garaget via din smartphone utan att du själv behöver sitta i bilen – och med Audi AI parkeringspilot kan bilen parkera på egen hand, även i trånga utrymmen. Föraren står helt enkelt utanför bilen och manövrerar parkeringen med hjälp av myAudi-appen på mobiltelefonen.

Fyrhjulsstyrning är ett nytt tillval som stabiliserar bilen i höga hastigheter och minskar vändradien i låga hastigheter. Utöver basutbudet finns det fyra utrustningsvarianter att välja mellan, var och en med sitt eget färgkoncept: sport, design, design selection och S line. En sista detalj att nämna är att karossen har många delar tillverkade i aluminium vilket gör bilen lättare.

Är Audi A6 Avant din nya leasingbil?

Boka en provkörning och upplev A6 Avant på vägen. Behöver du hjälp att räkna ut förmånsvärde, basbelopp samt restvärde för ditt företag? Kontakta oss direkt eller lägg en offertförfrågan så hör vi av oss till dig.

Vi reserverar oss för felskrivningar. För dagsaktuell information om bilen, kontakta oss eller din bilhandlare. 

Förmånlig billeasing för dig som företagare 

Att leasa bil genom Wasa Kredit är både förmånligt och smidigt, du 

  • får en personlig kontaktperson med lång branscherfarenhet
  • kan byta leasingbil när du vill under löptiden
  • får rabatt på bränsle och däck
  • får en fördelaktig bilförsäkring.

Vi är dessutom märkes- och leverantörsoberoende, du väljer bil själv.

Intresseanmälan för billeasing

Företagsuppgifter

Är du företagskund hos Länsförsäkringar?


Uppgifter om bilen

Är objektet redan beställt?

Om objektet är beställt, bifoga beställningen här. Du kan också bifoga filer som till exempel offert från leverantör, upplupen balans- och resultaträkning och bokslut.

+ Lägg till

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.