Leasa Lotus

Leasa Lotus för brittisk ingenjörskonst, unik prestanda och fokus på lättviktskonstruktion. Med Lotus får du optimal körglädje och avancerad teknologi.

Lotus Cars, etablerat i Storbritannien 1948 av Colin Chapman, har alltid haft fokus på att skapa lätta, snabba och agila sportbilar. Företagets filosofi "Simplify, then add lightness" har varit ledande i utvecklingen av deras bilar. Historiskt har Lotus inte bara varit framstående på konsumentmarknaden utan också inom motorsport, där de har vunnit flera Formula 1-mästerskap. Idag fortsätter Lotus att imponera med sina innovativa designlösningar och avancerade teknologier, som både minskar vikt och förbättrar bilens prestanda.

Lotus produktion är baserad i Hethel, Norfolk, där de fortsätter att förädla sina sportbilar. Varumärkets senaste modeller visar på en tydlig riktning mot modernisering och elektrifiering, samtidigt som de behåller sitt signum: körglädje. Lotus står inför en spännande framtid med planer på att utöka sitt utbud av elektriska fordon och fortsätta vara en banbrytande aktör på marknaden för sportbilar.

När du leasar en Lotus får du inte bara en bil, utan en del av en stolt tradition av brittisk bilbyggarkonst och en passion för racing. 

Leasa Lotus med förmånliga villkor

Vi hjälper dig att upphandla leasingbil till bra villkor oavsett vilket fordon eller märke du är intresserad av. Här ser du de populäraste bilarna att leasa från Lotus.