Leasa XPENG G9

XPENG G9 kan sägas vara något av en banbrytare i elbilsgenren. Med sin avancerade teknik, stilrena exteriöra design och lyxiga interiör sätter den en ny standard för elbilar. Oavsett om du är en teknikentusiast, den som sätter komforten främst eller en passionerad miljöförespråkare uppfyller XPENG G9 alla dina önskemål.

Kontakta mig för offert

Månadskostnad

6 972 kr + moms

Priset är endast giltigt vid finansiering genom Wasa Kredit och kan skilja sig beroende på tillvalspaket. Erbjudandet vänder sig till dig som har företag. Lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig för en skräddarsydd lösning. 

Till kontaktformulär

  • XPENG G9
  • Effekt motor 650 hk (systemeffekt av 2 elmotorer)
  • Tid att accelerera från 0–100 km/h 3,9-6,4 sek
  • Räckvidd (prel) 570 km (WLTP)
  • Co2 0 (WLTP)
  • Skatt 360 kr
  • Förmånsvärde 2 888 kr netto/månad med 50 % marginalskatt (från 1/1 2024)
  • 1:a hyra 115 000 kr exkl moms
  • Försäkring Ingår

XPENG G9 har en avancerad elektriska drivlina som kombinerar effektivitet och kraft för en kraftfull körupplevelse. Med sin högpresterande batteriteknik erbjuder denna bil imponerande acceleration och en räckvidd som håller räckviddsångesten på avstånd.

Utrustad med den senaste AI-tekniken tar XPENG G9 körupplevelsen till en helt ny nivå. Med avancerade autonoma körförmågor erbjuder denna bil förbättrad säkerhet och bekvämlighet. 

Futuristisk LED-belysning

XPENG G9 är iögonfallande med sin stilrena och aerodynamiska design. Varje kurva och kontur är noggrant utformad för att, inte bara förbättra dess visuella profil, utan också i syfte att förbättra bilens prestanda. Denna bil kombinerar smakfullhet med effektivitet på ett sömlöst sätt. XPENG G9 är utrustad med toppmoderna LED-lampor som inte bara lyser upp vägen framför dig utan ger också bilen en design med udd.

Interiör med premiummaterial och moderna detaljer

När du kliver in i XPENG G9 möts du av en rymlig och lyxig kupé som andas komfort. Interiören är en perfekt kombination av modern design och elegans. Premiummaterialen som används i klädseln och inredningen ger både förare och passagerare en förstklassig upplevelse.

XPENG G9 är utrustad med ett avancerat infotainment-system. Den intuitiva pekskärmen erbjuder smidig integration med din smartphone och låter dig enkelt komma åt dina favoritappar, musik och navigation.

Varför välja XPENG G9

Intelligent röstassistent: XPENG G9 har en intelligent röstassistent som förstår naturligt språk och svarar på dina kommandon. Oavsett om du vill justera temperaturen, spela din favoritlåt eller få navigeringsanvisningar, behöver du bara be om det och låta bilen ta hand om resten.

Förbättrade säkerhetsfunktioner: Säkerhet är en topprioritet i XPENG G9. Bilen är fullpackad med avancerade säkerhetsfunktioner, inklusive kollisionsvarning, filhållningsassistans och adaptiv farthållare. Du kan lita på att XPENG G9 kommer att hålla dig och dina nära och kära säkra på vägen.

Om du letar efter en bil som kombinerar innovation, stil och prestanda, behöver du inte leta längre än XPENG G9. Det är en bil som representerar framtiden både i smartness och prestanda men ger dig också möjligheten att ta ansvar för en grönare och smartare värld. Om det är dina mål är XPENG G9 ett rätt naturligt val som din nästa elbil.