Leasa Audi Q6 e-tron

Audi Q6 e-tron är inte bara en ny bil på marknaden, den är en vision om framtidens mobilitet. Den här bilen erbjuder en kombination av lyx och praktisk användbarhet som är svår att matcha.

Audi Q6 e-tron representerar ett spännande nytt kapitel i Audis elektriska resa. Som en del av företagets växande e-tron-serie, är Q6 e-tron designad för att erbjuda en lyxig, kraftfull och framför allt hållbar körupplevelse. Modellen kombinerar Audis karakteristiska design med den senaste elektriska drivtekniken, vilket skapar en perfekt symbios för den som söker en innovativ och miljömedveten bil.

Standardutrustning

Q6 e-tron kommer lastad med teknik och komfort som standard. Inkluderat i grundmodellen finner du LED-strålkastare, adaptiv luftfjädring och ett avancerat infotainmentsystem. För säkerheten finns det flera assistanssystem som aktiv körfältsassistans, kollisionsvarning och en uppsättning av kameror och sensorer som övervakar bilens omgivning.

Teknik i framkant

Audi Q6 e-tron är utrustad med den senaste tekniken för att göra din körupplevelse både enklare och säkrare. Det toppmoderna MMI infotainment-systemet stöder nu även geststyrning och har en förbättrad röstassistent. Med Audi's virtuella cockpit, får du all viktig information direkt framför dig, anpassat efter dina personliga preferenser.

En design som imponerar

Exteriören på Audi Q6 e-tron är både modern och tidlös. De distinkta linjerna och den aerodynamiska silhuetten inte bara ser bra ut utan förbättrar även bilens effektivitet. Det karakteristiska singleframe-grillet och de uttrycksfulla LED-strålkastarna bidrar till ett självsäkert uttryck som fångar uppmärksamheten på vägarna.

Interiör av högsta kvalitet

Inuti Audi Q6 e-tron väntar en kabin som präglas av lyx och innovation. Materialvalen är av högsta kvalitet och tekniken är både intuitiv och användarvänlig. Rymligheten är generös och stolskomforten är av toppklass, vilket gör även dina längre resor till ett nöje. Interiören är inte bara vacker att titta på utan även tyst, tack vare den utmärkta ljudisoleringen som är standard i e-tron serien.

Därför är Audi Q6 e-tron ett bra val

Audi Q6 e-tron är mer än bara en elbil; den är en fullfjädrad Audi med all den prestanda, komfort och kvalitet som märket är känt för. Den kombinerar utmärkt räckvidd och snabbladdningsförmåga med en exceptionell körupplevelse och avancerad teknik. Det gör Q6 e-tron till ett smart val för dig som vill ha en framtidssäker bil som inte kompromissar med prestanda eller stil. Med sin nollutsläppskapacitet är den även ett ansvarsfullt steg mot en mer hållbar framtid. Om du söker en pålitlig, säker och lyxig elbil, är Audi Q6 e-tron ett utmärkt val. 

Vi reserverar oss för felskrivningar. För dagsaktuell information om bilen, kontakta oss eller din bilhandlare. 

Förmånlig billeasing för dig som företagare 

Att leasa bil genom Wasa Kredit är både förmånligt och smidigt, du 

  • får en personlig kontaktperson med lång branscherfarenhet
  • kan byta leasingbil när du vill under löptiden
  • får rabatt på bränsle och däck
  • får en fördelaktig bilförsäkring

Vi är dessutom märkes- och leverantörsoberoende, du väljer bil själv.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.

Intresseanmälan för billeasing

Företagsuppgifter

Är du företagskund hos Länsförsäkringar?


Uppgifter om bilen

Är objektet redan beställt?

Om objektet är beställt, bifoga beställningen här. Du kan också bifoga filer som till exempel offert från leverantör, upplupen balans- och resultaträkning och bokslut.

+ Lägg till

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.