Leasa Zeekr

Zeekr, ett relativt nytt bilmärke inom Geely-koncernen, utmanar den elektriska fordonsmarknaden med sitt fokus på lyx, teknologi och prestanda.

Zeekr etablerades som ett fristående märke av Geely år 2021 och har sitt huvudkontor i Kina. Märket är Geelys ambition att ta plats inom det snabbt växande segmentet av lyxiga elbilar, och skiljer sig från sina syskonmärken med en stark inriktning på högprestanda och premium-upplevelser.

Zeekr har redan gjort avtryck med sina innovativa designlösningar och avancerade tekniska specifikationer. Bilar från Zeekr är kända för sin rymliga interiör, högteknologiska funktioner och starka prestanda. Med en kombination av sofistikerad teknologi, exceptionell design och en engagerande körupplevelse positionerar sig Zeekr som ett attraktivt alternativ för kunder som söker det senaste inom elektrisk mobilitet.

Leasa Zeekr med förmånliga villkor

Vi hjälper dig att upphandla leasingbil till bra villkor oavsett vilket fordon eller märke du är intresserad av. Nedan ser du de populäraste bilarna att leasa från Zeekr.