Leasa Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E kombinerar smart teknik, förtroendeingivande prestanda och en design som sticker ut. Det här är en bil som fokuserar helt på din körupplevelse.

Själva kärnan i Ford Mustang Mach-E är dess innovativa batterilösning. Den erbjuder en rad alternativ, från standardintervall till varianter som ger dig utökad räckvidd. Bilen kan åstadkomma en betryggande körsträcka, vilket gör att du kan ge dig ut på långa resor med ro. Mach-Es avancerade batteriteknik säkerställer ett effektivt energiutnyttjande, vilket ger en optimal balans mellan prestanda och livslängd.

En exteriör i sann Mustang-anda

Ford Mustang Mach-Es exteriör andas klassisk Mustang-design men bilen genomsyras ändå av en touch av framtid i detaljerna. Genom att kombinera det ikoniska Mustang-arvet med moderna inslag sticker denna SUV ut från mängden. Dess eleganta och aerodynamiska profil, skulpterade konturer som står i stark kontrast till dess aggressiva frontgrill ger bilen ett sofistikerat uttryck blandat med en fräsch sportighet. Mach-E utmanar normerna kring hur ett elfordon kan se ut och drar blickarna åt sig.

Interiören en blandning av lyx och smartness

När du kliver in i Mustang Mach-E möts du av en minimalistisk design med högkvalitativa material i en raffinerad och rymlig miljö för både dig som förare och dina passagerare. Mach-E har ett expansivt 15,5-tums infotainmentsystem med pekskärm utrustad med den senaste Ford SYNC-tekniken, som erbjuder sömlös anslutning och tillgång till en mängd smarta funktioner. Den förarcentrerade passagerarmiljön, ergonomiska sittplatser och gott om lastutrymme tillför bilen ytterligare pluspoäng.

Därför ska du välja Ford Mustang Mach-E

Prestanda: Mustang Mach-E ger dig ordentlig prestanda, med imponerande acceleration och intuitiv funktionalitet. Den erbjuder en rad drivlinealternativ, inklusive en fyrhjulsdriven variant, vilket säkerställer att det finns en Mach-E för varje körpreferens.

Förbättrad laddning: Ford förstår vikten av bekväm laddning. Med FordPass Charging Network får du tillgång till ett omfattande nätverk av offentliga laddstationer, vilket gör långväga resor problemfria. Mach-E har dessutom snabbladdningskapacitet, vilket gör att du kan ladda snabbt under depåstopp.

Avancerade säkerhetsfunktioner: Säkerheten är av största vikt, och Mach-E har en rad avancerade säkerhetsfunktioner. Från Ford Co-Pilot360 förarassistansteknologier till intelligenta system som reducerar risken för olyckor.

Miljömässig hållbarhet: Genom att välja Ford Mustang Mach-E bidrar du till en renare och grönare framtid. Som ett helt elektriskt fordon producerar Mach-E noll i utsläpp, vilket minskar ditt koldioxidavtryck och hjälper till att bekämpa klimatförändringarna.

Sammanfattningsvis om Mustang Mach-E

Med Ford Mustang Mach-E breddar sig Ford ytterligare och sällar sig till framtidens elbilsmarknad. Med sin innovativa batterilösning, profilerade design, välgenomtänkta interiör erbjuder Mach-E en intakt körupplevelse och ett stabilt bilägande. Oavsett om du letar efter prestanda, stil, avancerad teknik eller miljömässig hållbarhet möter Mustang Mach-E upp på alla fronter. Det är bara att ge dig ut på vägarna.

Vi reserverar oss för felskrivningar. För dagsaktuell information om bilen, kontakta oss eller din bilhandlare. 

Förmånlig billeasing för dig som företagare 

Att leasa bil genom Wasa Kredit är både förmånligt och smidigt, du 

  • får en personlig kontaktperson med lång branscherfarenhet
  • kan byta leasingbil när du vill under löptiden
  • får rabatt på bränsle och däck
  • får en fördelaktig bilförsäkring.

Vi är dessutom märkes- och leverantörsoberoende, du väljer bil själv.

Intresseanmälan för billeasing

Företagsuppgifter

Är du företagskund hos Länsförsäkringar?


Uppgifter om bilen

Är objektet redan beställt?

Om objektet är beställt, bifoga beställningen här. Du kan också bifoga filer som till exempel offert från leverantör, upplupen balans- och resultaträkning och bokslut.

+ Lägg till

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.