Leasa Peugeot 3008 Plug-In-Hybrid

Med el- och bensinmotor kan du välja körläge efter trafik och vägmiljö. På bara el har Peugeot 3008 SUV Plug-In Hybrid en räckvidd på ca 59 km, enligt WLTP.

Kontakta mig för offert

Månadskostnad

5 290 kr + moms

Priset är endast giltigt vid finansiering genom Wasa Kredit och kan skilja sig beroende på tillvalspaket. Erbjudandet vänder sig till dig som leasar genom företaget. Lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig för en skräddarsydd lösning.

Till kontaktformulär

  • Peugeot 3008 SUV
  • Effekt motor 225 hk /360 Nm
  • Förbrukning 2,2 l/100km
  • Räckvidd/el 59 km (WLTP)
  • Co2/el 35 g/km / El 0 (WLTP)
  • Co2/bensin 35 g/km (WLTP)
  • Skatt 360 kr
  • Förmånsvärde 2 888 kr netto/månad med 50 % marginalskatt (från 1/1 2023)
  • 1:a hyra 85 000 kr ex. moms
  • Försäkring Ingår

Upptäck körglädjen med en plug-in hybrid

Att köra med el är en smidig och följsam upplevelse, motorn är tyst och vibrationerna mindre. Peugeot 3008 Plug-in-hybrid har en utmärkt räckvidd för stadstrafik och pendling mellan hem, jobb, skolor och fritidsaktiviteter. Elläget fungerar också för längre sträckor då bilen kan laddas vid en offentlig laddstation eller att körningen kombineras med bensinmotorn.

Plug-in-hybriden är anpassad så att all nödvändig information visas i instrumentpanelen som är placerad direkt i förarens synfält. Under körning syns körläge, räckvidd, batteri- och bensindrift.

Pekskärmen på 8 tum är också lätt att nå. Utöver att koppla ihop mobiltelefonen med Apple CarPlayTM, MirrorLink® eller Android Auto så visar navigationssystemet hur långt det är till nästa laddstation. Systemet samlar även in statistik över el- och bränsleförbrukning.

Noll gram CO2-utsläpp i elektriskt läge

En lampa längst upp i vindrutan tänds när Peugeot 3008 SUV Plug-In Hybrid drivs med hundra procent eldrift. Lampan syns från utsidan. Under körning får också föraren information om laddningens status.

Enligt Peugeots beräkningar minskar bränsleförbrukningen under blandad körning, el och bensin, med i snitt 40 procent. I elläget ger laddhybriden inte heller några CO2-utsläpp. Peugeot rekommenderar också att batteriet laddas regelbundet för att på så sätt spara på bränsleförbrukning och utsläpp.

Peugeot 3008 SUV Plug-In Hybrid laddar på ca två timmar via en i hemmet installerad laddbox (tillval). Laddningen går även att fjärrstyras via appen MyPeugeot. I dagsläget finns drygt 185 000 offentliga laddstationer i Europa så det är enkelt att ladda din plug-in-hybrid.

Komfort och design bidrar till körglädje

Peugeot 3008 SUV Plug-In Hybrid gör ingen besviken. Säten med skönt stöd är klädda i ett exklusivt och behagligt konstläder (Imilia). Mörka färger bidrar till detaljer som lyfter fram bilens distinkta stil. Innertaket är mörkt, de bakre sidorutorna och bakrutan är mörktonade. Yttertaket är färgat i ”Black Diamond” och de yttre backspeglar i ”Perla Nera”.

Med ett flexibelt bagageutrymme som kan bli ännu större genom den fällbara bänken finns plats för stor och liten last. Sammantaget är Peugeot 3008 GT-Line Plug-in-Hybrid ett intressant bil för dig som letar efter en modern tjänstebil som erbjuder smart teknik, komfort och utrymme för en stor familj.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.