Mjukvarufinansiering som tar dig framåt

Teknologi utvecklas i en otrolig takt, och ditt företag behöver inte hamna efter. Med vår mjukvarufinansiering får du tillgång till de senaste lösningarna medan du bevarar din likviditet. Du kan smidigt sprida ut kostnaderna över tid och alltid vara ett steg före.

Med en tydlig månadskostnad och bibehållen likviditet kan dina kunder investera i de senaste teknologiska lösningarna. Vår flexibla betalplan, som sträcker sig från 12 till 48 månader, gör att de kan fördela kostnader över tid, vilket innebär att de kan hålla sig uppdaterade utan att belasta företagets likvida medel eller investeringsbudget.

Partnerskap som betalar sig

Som vår samarbetspartner ökar du dina chanser att säkra fler affärer medan du får betalt direkt vid leverans. Du minimerar din finansiella risk eftersom vi tar på oss kreditrisken mot kunden. Vår lösning öppnar inte bara för finansiering av mjukvaran utan även för projekt- och hårdvarukostnader.

Era fördelar som kund

Du vill leda, inte följa. Därför gör vi det enkelt för dig att investera i framtiden utan att tömma ditt företags resurser.

  • Hantera dina kostnader smartare: Betala för din mjukvara och hårdvara med en överskådlig månadskostnad. Det ger dig möjlighet att förutsäga och hantera din budget effektivare.
  • Behåll din kapitalstyrka: Genom att finansiera, behåller du dina medel och kan använda dem där de gör störst nytta för din verksamhet.
  • Håll dig uppdaterad: Gamla system kan hindra dig. Vår finansieringsplan gör att du enkelt kan uppdatera till ny teknik, så att du alltid håller dig med de bästa lösningarna.

Era fördelar som samarbetspartner

Du vet att ditt erbjudande är starkt, och med vår finansiering blir det ännu starkare. Vi hjälper dig att överbrygga gapet mellan kundens behov och din lösning.

  • Fler avslutade affärer: När du erbjuder finansiering blir det lättare för dina kunder att säga ja till större projekt.
  • Få betalt direkt: När affären är klar betalar vi ut direkt till dig, vilket förbättrar ditt eget kassaflöde.
  • Ingen kreditrisk: Du kan fokusera på att göra det du gör bäst. Vi tar hand om kreditrisken.

Vårt löfte

Till er som kund: Innovation utan begränsningar

Som vår kund kan ni investera, bibehålla likvida medel i företaget och samtidigt ha den senaste tekniska lösningen.

Till er som partner: Partnerskap som betalar sig

Som vår affärspartner blir ni en del av ett ekosystem som gynnar era affärer på lång sikt, där ni kan erbjuda era kunder en mer attraktiv affärsmodell.

Ta nästa steg mot tillväxt

Vill du veta mer om hur våra finansieringslösningar kan passa just dina behov? Kontakta oss idag för en skräddarsydd lösning som tar ditt företag och dina kunder in i framtiden.

Gör verkliga framsteg idag – börja samarbetet med oss

Söker du finansiering för ditt teknikprojekt?

Är du företagskund och söker finansieringslösningar för dina mjukvaruprojekt? Vi förstår att varje företag har unika behov och utmaningar. Vi skräddarsyr finansieringslösningar som ger dig utrymmet att växa och utvecklas i din egen takt. Vi hjälper dig att finna den optimala planen som matchar dina ambitioner och budget.