Leasa Citroën Jumpy

Nya generationen Jumpy har optimerats för att bli ännu mer praktisk, bekväm och säker. Helt enkelt den perfekta ”arbetskamraten” för yrkesfolk i farten.

Kontakta mig för offert

Månadskostnad

2 672 kr + moms

Priset är endast giltigt vid finansiering genom Wasa Kredit och kan skilja sig beroende på tillvalspaket. Erbjudandet vänder sig till dig som har företag. Lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig för en skräddarsydd lösning. 

Till kontaktformulär

  • Citroën Jumpy
  • Effekt motor 120 hk / 340 Nm
  • Förbrukning Från 5,1 l 100/km blandad körning (WLTP)
  • Co2 133 g/km (WLTP)
  • Skatt 11 595 kr
  • 1:a hyra 44 000 kr ex. moms
  • Försäkring Ingår

Är Citröen Jumpy din nya arbetskamrat?

Nya Citröen Jumpy har optimerats med smarta körhjälpsfunktioner och de nyaste motorerna, vilket gör transportbilen till en perfekt ”arbetskamrat” för yrkesfolk i farten. Jumpy finns i tre olika längder och kan utrustas med sidoskjutdörrar med handsfree-funktion (som tillval).

Bakom den breda sidoskjutdörren på nya Jumpy finns generösa invändiga utrymmen med flera möjligheter att inreda och omvandla insidan efter behov och last. Den robusta och moderna stilen med fokus på funktion och användning, gör Jumpy till en perfekt arbetsbil.

Några detaljer är den specifika skiljeväggen och möjligheten att fälla upp passagerarsätet fram vilket ger Moduwork ett extra lastutrymme med plant golv. Även lastlängden kan förlängas med 1,16 m (upp till 4 m lastlängd i version XL).

Kupén i nya Jumpy går att förvandla till ett mobilt kontor genom att mittarmstödet sänks ner till en skrivplatta med resårband som håller fast laptop, surfplatta eller andra lösa arbetsverktyg. Det finns också speciella hållare att beställa till för smartmobilen och surfplattan

Citröen Jumpy ger upp till 1 300 kg lastvikt, 6,6 m3 lastvolym och upp till 2,5 ton släpvikt.

Nyfiken på Citroën Jumpy?

Boka en provkörning och upplev Citroën Jumpy på vägarna. Behöver du hjälp att räkna ut förmånsvärde, basbelopp samt restvärde för ditt företag? Kontakta oss direkt eller lägg en offertförfrågan så hör vi av oss till dig.

Lägg en offertförfrågan