Skoterlån

Vi samarbetar med återförsäljare över hela landet som erbjuder dig valet att tryggt dela upp betalningen av din snöskoter. Med oss får du

  • delbetalning
  • avbetalning
  • låneskyddsförsäkring

Här kan du läsa mer om möjligheterna för din snöskoterfinansiering.


För dig som privatperson

Delbetalning

Istället för att betala allt på en gång kan du välja att betala ett mindre belopp varje månad. Dessutom får du ett kreditkort som är kostnadsfritt de tre första månaderna, alltid med 58 dagar räntefria uttag och köp. Det ingår även ett antal bra försäkringar. 

Läs mer om kreditkortet här

Avbetalning

Med avbetalning betalar du i efterhand över tid och med snöskotern som säkerhet för lånet. Du kan låna upp till 80 procent av skoterns värde. Resten betalar du kontant eller genom att byta in din gamla snöskoter. 

Lånesumman delas upp i flera avbetalningar, som fördelas över en viss period och betalas tillbaka med ränta och avgifter.

Kostnadsfri låneskyddsförsäkring i tre månader

När du tar avbetalning eller delbetalning hos någon av våra samarbetspartner får du en låneskyddsförsäkring kostnadsfritt i tre månader. 

Vår låneskyddsförsäkring är frivillig och till för att ge dig som låntagare och din familj ett extra skydd om du blir sjuk, arbetslös eller avlider och på så vis inte klarar av att betala ditt lån. Efter de första tre månaderna kommer du börja betala för försäkringen.


För företag

Avbetalning

Med avbetalning för ditt företag är snöskotern som säkerhet för krediten. Du kan låna upp till 80 procent av skoterns värde. Resten betalar du kontant eller genom att byta in din gamla snöskoter. 

När krediten blir godkänd upprättas en avbetalningsplan med oss hos snöskoterleverantören. Vi inträder i ditt företags ställe som köpare gentemot leverantören. Du tar emot snöskotern vid leverans och leverantören fakturerar oss. Ditt företag betalar amorteringen och ränta enligt avbetalningsplanen.

Har du hittat en skoter som du vill finansiera via oss? Kontakta butiken direkt, då ansökan görs hos fritidshandlaren.

Tänk på att försäkra din snöskoter direkt

Du måste försäkra din snöskoter från och med samma dag du köper den. 

Läs mer om försäkring för snöskoter här