Kort & Betala

Betala tryggt och enkelt med kreditkortet och håll reda på köp och betalningar med appen i mobilen. Om du vill dela upp en betalning så gör du det smidigt i appen.

Våra betalkort

Få ett enklare liv med våra kortlösningar. Våra kort kommer med flera smarta tjänster som förenklar din vardag med trygga och smidiga betallösningar.

Kreditkort – när du vill välja själv

Med vårt kreditkort har du 58 dagars räntefri betalning och möjlighet att dela upp betalningen via appen. Trygga försäkringar ingår.

Agriakortet – för den du älskar

Tillsammans med Agria erbjuder vi dig som djurägare Agriakortet som betalkort för dina veterinärbesök.


Tjänster och försäkringar

Våra kortlösningar ger dig möjligheten att välja hur du vill lägga upp dina betalningar. De kommer dessutom med försäkringar och förmånliga erbjudanden. 

Full koll med appen

Spara tid med vår app. Här finns alla tjänster du behöver samlade på ett ställe – inklusive månadsavi.

Du bestämmer hur du vill betala

Betala med kortet och dela upp betalningen i Wasa Kredit-appen. Dela upp dina betalningar i en takt som passar dig.

Kort med integrerade försäkringar

Handla med kreditkortet och få fri allriskförsäkring, köpskydd, prisgaranti, reseskydd och mer.

Erbjudanden och förmåner

Med kreditkortet får du ta del av rabatter och erbjudanden på hotell, mat, restauranger, upplevelser, kläder och tillbehör till bilen.

Därför ska du välja oss

Vi ingår i länsförsäkringsgruppen och ser alltid till att du kan känna dig trygg i din kontakt med oss. Våra duktiga rådgivare hjälper dig med lösningar som utgår från dina behov och dina villkor.

Du kan träffa oss i hela Sverige

Vi finns i din närhet med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Växjö, Umeå, Örebro och kan alltid nås via e-post och mobil. Vi hjälper dig med lösningar som passar dina behov och ekonomi bäst.

Tillsammans verkar vi för en hållbar utveckling

Vi är en del av länsförsäkringsgruppen och har därmed möjligheter att påverka och driva på en hållbar samhällsutveckling på både ett lokalt och globalt plan.

Du får hjälp av kunniga rådgivare

Vi har en hel kår av rådgivare med djup och gedigen kunskap om sina respektive branschområden. Hos oss är det alltid någon som svarar i telefon.