MC-lån

Funderar du på att köpa motorcykel? Vi erbjuder dig enkel och trygg finansiering för ditt nästa motorcykelköp.

  • Finansiering utifrån dina behov 
  • Trygg signering med Mobilt BankID 
  • Besked snabbt 
  • Lös lånet när du vill 

Två alternativ när du ska låna till MC

Det finns två olika tillvägagångssätt om du vill låna till din nästa motorcykel. 

1

Via återförsäljare

Låna upp till 80 procent av motorcykelns värde via en av våra återförsäljare. Passar dig som ska köpa en ny eller begagnad motorcykel och kan lägga 20 procent av motorcykelns pris som kontantinsats.

2

Privatlån

Låna upp till 400 000 kronor utan säkerhet. Passar dig som vill ta ett lån för att kunna köpa en begagnad motorcykel av en privatperson. 

Låna pengar till Mc– så funkar det

Via Mc-handlare 

När du har hittat en motorcykel du vill låna pengar till kontaktar du återförsäljaren direkt för ansökan om lån. Vi samarbetar med mc-handlare över hela landet. Vid ansökan om ett MC-lån via en av våra återförsäljare har vi som långivare äganderätt för fordonet. Ägandet går över till dig efter att lånet har betalats klart. 

Med ett mc-lån utgör motorcykeln säkerhet för lånet. Du kan låna upp till 80 procent av motorcykelns värde. Resterande kan du betala kontant eller byta in din gamla motorcykel. 

Finansiera motorcykeln med privatlån

Har du hittat en motorcykel som en privatperson säljer kan du ansöka om ett privatlån utan säkerhet. Du kan låna upp till 400 000 kronor och välja den återbetalningstiden som du önskar, upp till 15 år.

Räntan för ett privatlån sätts individuellt, du kan räkna på kostnadsexempel för lån här

 

Att tänka på när du köper motorcykel

När och hur ska du köra?

Fundera på hur du kommer att använda din motorcykel. Ska den användas för semesterresor eller pendling till jobbet? Kommer du kommer köra mest på grus eller asfalt?

Ny eller begagnad?

Vi finansierar både nya och gamla motorcyklar. 

Glöm inte försäkringen

Kom ihåg att teckna en MC-försäkring så snabbt som möjligt, från och med samma dag du köper den. Länsförsäkringar erbjuder motorcykelförsäkring, anpassad efter dina behov. 

Teckna MC-försäkring via Länsförsäkringar