Vad kostar kreditkortet?

Kreditkortet ger 0 procent i ränta samt ingen administrativ avgift upp till 58 dagar. Varje månad får du en avisering över dina köp. Kortet är enkelt att använda när du betalar i butik eller webbshop.

Utnyttjad kredit återbetalas med månatliga delbetalningar om 1/36-del av den utestående skulden, dock lägst 50 kronor, samt ränta och avgifter.

Räkneexempel: Om du har en kredit på 30 000 kronor, med en återbetalningstid om 12 månader, en räntefri period om 30 dagar och därefter 19,95 procents ränta, en årsavgift på 195 kronor och en administrativ avgift på 45 kronor är den effektiva räntan 23,01 procent.

Det totala beloppet att betala blir 33 434 kronor.

Betala direkt eller dela upp

Du kan handla upp till din kreditgräns. När dina köp är betalda återgår köputrymmet till din beviljade kredit. Kreditkortet erbjuder en kreditgräns mellan 30 000 och 100 000 kronor.

Få koll med appen

I appen Wasa Kredit får du en tydlig översikt över saldo, köp och betalningar. Du kan även välja att dela upp ett eller flera köp till fördelaktiga villkor. Välj det alternativ som fungerar för dig och signera med Mobilt BankID. 

Grundkrav för ansökan

  • Du har ett giltigt Mobilt BankID
  • Du är minst tjugo år
  • Du har inga betalningsanmärkningar
  • Du har varit folkbokförd i Sverige i minst 3 år
  • Du har stadigvarande inkomst av tjänst eller pension