Fritidslån

Vill du köpa en husbil, husvagn, båt, mc, skoter, ATV eller annan fritidsprodukt? Vi erbjuder finansiering via våra samarbetspartners på både nya och begagnade fritidsfordon.

Vi samarbetar med många säljare av fritidsprodukter som kan erbjuda dig trygg och enkel finansiering genom oss. 

Du kan välja att betala i en takt som fungerar för dig. Vi erbjuder dig upp till 15 år om du vill låna till en större investering, en husbil, båt eller mc. Du kan låna upp till 80 procent av objektets värde, betala resten kontant eller byta in ditt gamla objekt. Lånesumman delas upp i flera avbetalningar, som fördelas över en viss period och betalas tillbaka med ränta och avgifter.

När vi är långivare till fritidsprodukten som du köper från en handlare, så är husvagnen en säkerhet för lånet. Vi äger husvagnen, båten eller skotern till dess att den är helt återbetald (äganderättsförbehåll), härefter övergår äganderätten till dig som köpare. 

Om du behöver köpa tillbehör till exempelvis husvagnen kan du ansöka om ett lån utan säkerhet. Vi erbjuder Direklånet, ett lån utan säkerhet med ett lånebelopp på upp till 400 000 kronor.

Extra trygghet med låneskydd

För oss är det viktigt att du känner dig trygg i ditt beslut. När du tar ett bil- eller fritidslån hos oss ingår en låneskyddsförsäkring som kan hjälpa dig med återbetalning av ditt lån vid sjukdom eller arbetslöshet och lösa din skuld i händelse av dödsfall. 

Ta kontakt med butiken

När du hittar en fritidsprodukt som du vill finansiera hos oss kontaktar du butiken direkt – ansökan görs hos handlaren.


Mc-lån

Funderar du på att köpa motorcykel? Vi erbjuder dig enkel och trygg finansiering för ditt nästa motorcykelköp.

Skoterlån

Vi samarbetar med återförsäljare över hela landet som erbjuder dig valet att tryggt dela upp betalningen av din snöskoter. 

Båtlån

Oavsett om du ska köpa en segelbåt eller motorbåt, finns vi här för att ge dig en trygg och enkel finansiering.

Låneskydd för bil- och fritidslån

Låneskyddsförsäkringen ger dig och din familj ett extra skydd om du blir sjuk, arbetslöshet eller avlider.