"Skulle tipsa alla som vill byta tjänst inom företaget att våga söka"

Jag heter Rebecca Hambäck och med tanke på det stora intresset jag har för kungligheter så kan man tro att jag drömde om att bli prinsessa när jag var barn. Men icke, jag drömde om att bli busschaufför. Istället för busschaufför började jag som konsult på Länsförsäkringar AB för att efter några år få ett jobb här på Wasa Kredit. 

Roligt att ständigt lära nytt

Först jobbade jag som kundservicehandläggare på företagssidan sen som avtalsadministratör och därefter tillbaka till kundserviceavdelningen. Nu har jag bytt tjänst igen och jobbar sedan juni 2020 som säljkoordinator på försäljningsavdelningen.

Just nu är allt det nya jag får lära mig det roligaste, men jag ser framemot när jag har kommit in ännu mer i arbetet. Jag längtar efter att få göra ett riktigt bra KreditPM. 😊

Skulle vilja tipsa alla som vill byta tjänst inom företaget att våga söka. Man kan lära sig allt.

Det visste du inte om mig

Jag är en person som flänger runt ganska mycket på min fritid, älskar att resa och hitta på saker, smått som stort och jag älskar att besöka nöjesparker. Har besökt många parker och överst på min bucket list står Drop of Doom som finns att åka på Six Flags i USA. 

Mitt drömyrke är inte längre att bli busschaufför, men barnmorska. Det är på långpaus nu, men man ska aldrig säga aldrig. 


Nyfiken på att veta mer om oss?

Se till att följa oss på LinkedIn. Vi uppdaterar regelbundet med nya medarbetarberättelser, interna aktiviteter, kundberättelser, utbildande innehåll och massa annat intressant.