Leasa Toyota bZ4X

Toyota bZ4X kommer med en design där elegans möter kraftfullhet, kombinerat med innovation för riktig körglädje och säkerhet. 

Kontakta mig för offert

Månadskostnad

5 962 kr + moms

Priset är endast giltigt vid finansiering genom Wasa Kredit och kan skilja sig beroende på tillvalspaket. Erbjudandet vänder sig till dig som leasar genom företaget. Lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig för en skräddarsydd lösning.

Till kontaktformulär

  • Toyota bZ4X
  • Elmotor 150–160 kW
  • Batterikapacitet 71 kWh el
  • Räckvidd 466–511 km (WLTP)
  • Skatt 360 kr
  • Förmånsvärde 2 434 kr netto/månad med 50 % marginalskatt (från 1/1 2023)
  • 1:a hyra 94 000 kr ex moms
  • Försäkring Ingår

Leasa Toyota bZ4X – fyrhjulsdrift i elegant förpackning

Toyota bZ4X kommer med en design där elegans möter kraftfullhet, kombinerat med innovation för riktig körglädje och säkerhet. Det ger dig en bil som uppfyller allt det de nyfikna blickarna tar in när du tyst susar fram på landsvägarna.

Det här är en bil som passar lika bra i staden som på landsvägen. Modellen banar väg för en ny elektrisk generation bilar med fyrhjulsdrift och en räckvidd som gör att du slipper räckviddsångesten.

Lika delar design som körglädje

Den låga hjulbasen och lika låga takhöjden med drag av SUV ger Toyota bZ4X en aerodynamisk men kraftfull elegans som återspeglas i bilens köregenskaper. Panoramaglas är bara ett tillval som ger dig möjlighet att möta upp exteriören med en lika magisk interiör. Toppa känslan med det elektriskt justerbara solskyddet som skärmar av från solen och skyddar mot värmestrålning.

Räckvidd som botar räckviddsångesten

Bilen presterar exceptionellt på alla typer av vägar och du kommer längre än 500 kilometer* på en enda laddning. Du återfår snabbt batterikapaciteten när du laddar bilen vid laddstationen, 80 procent på endast 30 minuter, med ett 150 kW snabbladdningssystem.

Bilen är utrustad med en ombordladdare med kombinerat laddsystem (CCS2). Laddtiden varierar beroende på var du laddar och vilken kapacitet laddboxen har och brukar landa på ca 6,5–10 timmar. Vi rekommenderar att du laddar med en fackmannamässigt installerad laddbox.

* WLTP. Räckvidden kan påverkas av vald utrustningsnivå, drivlina och lokala omständigheter samt på lokala omständigheter.

Innovation för säker körning

Toyota bZ4X underlättar självklart för dig som förare och dina medpassagerare med en mängd integrerade och smarta innovationer. Den intelligenta cockpiten synkar bilen med din smartphone och MyT-appen är designad för att göra ditt liv i bilen smidig. MyT-appen kopplar mot multimediasystemet Toyota Smart Connect som ger dig nyttig information om allt från bilinställningar till körplaner och laddstatus.

och du kör dessutom säkert med klassledande säkerhetsfunktioner. T-mate utgörs av en rad system som syftar till att göra dig till en säkrare förare när du parkerar, kör på motorväg eller i staden. Du uppdaterar enkelt när nya versioner finns tillgängliga.