Leasa Tesla Model 3

Tesla Model 3 är en snabb elbil med lång räckvidd, 409 km enligt WLTP. I körläge Sport drar Model 3 iväg från 0-100 km/timmen på 3,5 sekunder. 

Kontakta mig för offert

Månadskostnad

6 254 kr + moms

Priset är endast giltigt vid finansiering genom Wasa Kredit och kan skilja sig beroende på tillvalspaket. Erbjudandet vänder sig till dig som leasar genom företaget. Lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig för en skräddarsydd lösning.

Till kontaktformulär

  • Tesla Model 3
  • Effekt motor 462 kWh (150 kW fram och 258 190 kW)
  • Förbrukning Beräknad elkostnad är ca 2 kr/mil
  • Räckvidd/el 560 km (WLTP)
  • Co2 0 (WLTP)
  • Skatt 360 kr
  • Förmånsvärde 2 600 kr netto/månad med 50 % marginalskatt (från 1/1 2023)
  • 1:a hyra 98 000 kr ex. moms
  • Försäkring Ingår

Leasa Tesla Model 3 Long Range

Tesla Model 3 är en elbil som passar de flesta. Bilen utmärker sig både till det yttre och det inre. Som leasingbil passar Model 3 både för jobbet och för hela familjen.

Modellen finns i två versioner, båda har fyrhjulsdrift och en räckvidd på drygt 50 mils körning med full batteriladdning. Ladda din Tesla över natten och kör iväg på morgonen med ett fullt batteri.

Under resvägen är det smidigt att fylla på med el från en allmän laddningsstation eller via Teslas laddningsnätverk. Model 3 är utrustad med CCS-kontakt vilket betyder att elbilen även kan snabbladdas i alla publika CCS-stationer.

Design med fokus på säkerhet

Fyrhjulsdriften i Model 3 skiljer sig från traditionella system för fyrhjulsdrift. För bättre väghållning och grepp använder Tesla två individuella motorer som digitalt kontrollerar vridmomentet för fram- och bakhjulen. Model 3 kan även köras på en motor så det finns ingen anledning att oroa sig för att bli stående på vägen.

Tesla Model 3 är konstruerad av aluminium och stål samt med låg och solid tyngdpunkt för att skapa maximal hållfasthet. Model 3 har fått högsta betyg i alla krockprov i USA. I ett test försökte man krossa taket, (inklusive ett tak i glas), och Model 3 klarade fyra gånger sin egen vikt. Enligt Tesla är det lika mycket som två fullvuxna afrikanska elefanter väger tillsammans.

Elbilen är utrustad med autonom körning vilket bland annat inkluderar åtta kameror, tolv ultraljudssensorer och en framåtriktad radar. Adaptiv farthållare är ett tillval som ingår i paketet Autopilot som även har en rad smarta funktioner, t ex att bilen själv kan byta fil eller köra om på de flesta motorvägar. Eftersom programvaran i Model 3 uppdateras trådlöst behöver inte bilen köras till en verkstad för att få tillgång till förbättringar och nya funktioner.

Unik interiör och familjevänlig komfort

Model 3 är en klassiskt elegant sedan med fyra dörrar, plats för tre personer i baksätet samt en baklucka. Bilmodellen är lättare och ca tre decimeter kortare än Model S och det är inte svårt att instämma med Tesla om att insidan är unik. Bekvämt, inbjudande, man skulle kunna säga att designen är sparsmakad, t ex är instrumentbrädan nästan helt ren från knappar och reglage. Bilens flesta funktioner hanteras via en 15 tum liggande pekskärm som är placerad i mitten.

Model 3 fyller behovet av ett generöst bagageutrymme, både djup och bredd samt extra utrymme när de ryggstaden bak kan fällas ner. Det finns även ett utrymme att fylla under huven i fronten.

Beställ Model 3 med dragkrok 

En nyhet för dig som letar efter en leasingbil med dragkrog är att Tesla Model 3 nu kan beställas med dragkrok. Monteringen görs direkt i fabriken och går inte att sätta dit i efterhand, maximal släpvagnsvikt är 910 kg.

Kontakta oss om du intresserad av att leasa Tesla Model 3. Vi erbjuder rådgivning och hjälper dig med ett upplägg som matchar dina kriterier på den perfekta tjänstebilen.