Leasa Mercedes E 300 de 4Matic Kombi, Se-Edition Plug-In Hybrid

E 300 de 4MATIC Kombi är en del av Mercedes-Benz satsning på elfordon. Plug-in-hybriden har en räckvidd på drygt fem mil på ren eldrift.

Kontakta mig för offert

Månadskostnad

5 560 kr + moms

Priset är endast giltigt vid finansiering genom Wasa Kredit och kan skilja sig beroende på tillvalspaket. Erbjudandet vänder sig till dig som har företag. Lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig för en skräddarsydd lösning. 

Till kontaktformulär

  • Mercedes E 300 de 4Matic
  • Effekt motor 194 hk / 122 hk / 700 Nm
  • Förbrukning 1,5-2,9l/100 km (WLTP)
  • Räckvidd/el 48-55 km (WLTP)
  • Co2 37-40g / km (WLTP)
  • Skatt från 1 204 kr
  • Förmånsvärde från 3 710 kr netto/månad med 50 % marginalskatt (från 1/1 2023)
  • Försäkring Ingår
  • 1a förhöjda 85 000 kr ex moms

Leasa Mercedes E 300 de 4MATIC Kombi

Mercedes nya generation av plug-in hybrider drivs med diesel. Mercedes E 300 de 4MATIC Kombi ger låga utsläpp och erbjuder god körekonomi för långresor och stadskörning. Miljöbonusen ligger på omkring 25 000 kronor.

E 300 de 4MATIC Kombi är en av Mercedes-Benz satsningar på elfordon. Biltillverkaren har tagit klimatutmaningen på allvar och satsar hela 100 miljarder kronor på att utveckla attraktiva laddhybrider. Det märks bland annat på batteriet som är nytt och större jämfört med föregående modeller. Mercedes E 300 de 4MATIC Kombi har drygt fem mils räckvidd på ren eldrift.

Upptäck ett kraftpaket med räckvidd

E-modellen kombinerar dieselmotorns höga verkningsgrad och låga bränsleförbrukning med eldrift för att skapa denna kraftfulla laddhybrid. Dieselmotorn bidrar med en kraft på 194 hk/400 Nm och elmotorn 122 hk (90 kW). Tillsammans skapas en kraftresurs accelererar från noll till hundra på 5,9 sekunder.

Bränsleförbrukningen uppskattas enligt WLTP till 1,4 liter per 100 km och med ren eldrift förbrukas ca 2 kWh/mil. I stadsmiljö bidrar E 300 de 4MATIC Kombi till noll CO2-utsläpp och under långkörning till utsläpp från 36 gram per kilometer.

Njut av den tysta elmotorn

Upplev den tysta körningen samt hur enkelt det är att koppla in dieselmotorn. Det är bara att gasa så startar den. I kombination med Mercedes omtalade 9-växlade automatlåda blir körningen både mjuk och smidig. Batteriet laddas fullt på 90 minuter från en laddbox och ca fem timmar från ett vanligt vägguttag.

Mercedes E 300 de 4MATIC Kombi erbjuder god körstabilitet på alla vägunderlag, inklusive våta, hala och snötäckta vägar. Drive pilot är en adaptiv farthållare som kontrollerar farten och mer eller mindre kör bilen åt dig. Break assist bromsar automatiskt om det finns hinder framför eller när du backar ut från en trång parkeringsplats.

Det här är en laddhybrid i lyxklass

Mercedes är ju känd för sin design och Mercedes E 300 de 4MATIC Kombi är inget undantag. Linjerna är mjuka och siluetten sportigt elegant. På insidan finns bildskärmen Cinemascope som är storlek större och innehåller en mängd tjänster och program som kan ändras och ställas in efter tycke och smak. Skärmen styrs via en knapp på ratten. 

Bagageutrymmet är rymligt och det går även att flytta baksätet för att skapa plats till skrymmande bagage. Den nya modellen är utan tvekan en spännande laddhybrid.