Leasa Kia Niro EV

Leasa en kostnadseffektivt tjänstebil och gör ett aktivt miljöval. Kia Niro EV har en räckvidd på upp till 460 kilometer och ger dig en körupplevelse utöver det vanliga.

Kontakta mig för offert

Månadskostnad

5 355 kr + moms

Priset är endast giltigt vid finansiering genom Wasa Kredit och kan skilja sig beroende på tillvalspaket. Erbjudandet vänder sig till dig som leasar genom företaget. Lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig för en skräddarsydd lösning.

Till kontaktformulär

  • Kia Niro EV
  • Effekt motor 204 hk / 395 nm
  • Batterikapacitet 64,8 kWh
  • Räckvidd/el 460 km (WLTP)
  • Co2 0 g/km (WLTP)
  • Skatt 360 kr
  • Förmånsvärde 2 506 kr netto/månad med 50 % marginalskatt (från 1/1 2023)
  • 1:a hyra 86 000 kr ex. moms
  • Försäkring Ingår

Leasa Kia Niro EV

Kia Niro EV är både en kostnadseffektivt leasingbil och ett aktivt miljöval. Elbilen har en räckvidd på upp till 460 km och passar utmärkt som både tjänstebil samt som fritids- och familjebil. 

Föregångaren Kia e-Niro blev utsedd till Årets Familjebil 2018 av tidningen Motorföraren. Juryn bakom utnämningen lyfte fram miljöval till rimlig kostnad samt storlek, räckvidd och inbyggd säkerhet. Kia Niro EV tar alla dessa egenskaper till nya och optimerade ytterligheter – och kompletterar med några fler. Vad sägs om fjärrstyrd parkering, elektrisk baklucka och Highway Driving Assist 2.0?

Eldriven crossover med snygg design

Niro EV levereras med två körlägen: Eco prioriterar körsträcka före prestanda och håller nere energianvändningen till ett minimum. Med Sport kommer prestandan först och ger dig som gillar att köra bil en tight körupplevelse.

När du bromsar eller sakta ner sparas energi som återanvänds när du  accelererar igen. Du väljer vilken nivå på bromsåtervinning som önskas 
via paddlarna på ratten. Med adaptiv farthållning anpassas inbromsningen automatiskt till fordonet framför bilen.

Kia Niro kommer i en distinkt design där den sexkantiga och breda stötfångaren ger bilen en alldeles egen karaktär som står ut i mängden. De i övrigt raka linjerna ger bilen en soft stilfullhet som förmedlar "jag behöver inte hävda mig för att synas". 

Använd som mobil powerbank

Batteriet på 64kWh är byggt för sträckor på upp till 460 kilometer. Det är utrustat med ett uppvärmningssystem som dels säkerställer jämn start av motorn och dels effektiviserar laddningen under kallare väder. Elmotorn på 204 hästkrafter ger hög prestanda.

Med den innovativa funktionen Vehicle-2-Device kan du dessutom använda bilen som mobil powerbank. Den gör det nämligen möjligt för dig att ladda och driva andra elektriska apparater med din Kia som strömkälla. 

Säkerhet och bränsleekonomisk tystnad

Med en mängd av smart och kraftfull teknik blir körningen både roligare och säkrare, och komforten härlig för alla som sitter i bilen. Autobromsen slår till om föraren missar fotgängare eller andra fordon som kommer i vägen. Som förare kan du vila i den integrerade Head-Up Displayen som projicerar körinformation på vindrutan. Där ser du svänginstruktioner från navigationssystemet baserat på vägen framför dig, den signalerar om du avviker från din fil och visar fordonet som har upptäckts framför dig. 

Kupén erbjuder bekväma, fast stoppade och eluppvärmda säten. Även ratten, klädd i läder, värms upp med el. Premium ljudsystem med surround från Harman/Kardon ger ett skönt ljudtäcke i hela bilen. Nyckelfri start- och stoppknapp samt smart system som kopplar samman din smartmobil med handsfree, musik och trådlös laddning.

Är Kia Niro EV din nya leasingbil?

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.